Вы просматриваете: Главная > Статьи > В Киеве состоялась жеребьевка Первого Международного мини-футбольного турнира Europen Builders Cup 2019

В Киеве состоялась жеребьевка Первого Международного мини-футбольного турнира Europen Builders Cup 2019

Как стало известно Национальной энциклопедии строительства ProfiDom.com.ua, в доме Федерации футбола Украины состоялась торжественная церемония жеребьевки Первого Международного мини-футбольного турнира Europen Builders Cup 2019 среди строительных компаний.

В Киеве состоялась жеребьевка Первого Международного мини-футбольного турнира Europen Builders Cup 2019

По информации журналистов ProfiDom.com.ua, в церемонии приняли участие организаторы, партнеры, спонсоры и медиа-партнеры турнира

Предметом пильної уваги та естетичної насолоди церемонії став святковий кубок турніру, оздоблений вишуканим декором від дизайнерської агенції Décor Solushion.

За словами президента ФАБУ Володимира Свірського, проведення таких заходів надзвичайно важливе для популяризації вітчизняної будівельної галузі та налагодження дружніх контактів з європейськими колегами у неформальній атмосфері футбольних змагань. Незважаючи на любительський формат чемпіонату, 4 українські команди пройшли серйозний попередній відбір і підготовку.

Отже, за результатами жеребкування 16 команд учасників розподілили на 4 групи:

Група A: KOMFORT LIFE, STALEX, SWISS BUILDERS, SP ALTEP

Група Б: AGROMAT, GLOBUS, BELARUSIAN BUILDERS, VITMIX

Група С: VIVAT INVEST, GRASER, GERMANY BUILDERS, VITMIX

Група D: SVP MASTER, SERVIT, KOVALSKA, VARTIS

Влад Сотніков, керівник ФК «Маестро», заінтригував шанувальників зіркового футболу долученням до матчу плеяди українських артистів: «На стадіоні імені Баннікова буде гарний показовий матч. У ньому візьмуть участь: міністр культури України Євген Нищук, співаки ФОЗЗІ (Танок на майдані Конго) і Віктор Павлік, ведучі Андрій Джеджула та Олександр Педан, а також переможець X-фактору, фіналіст проекту «Голос країни», учасники гумористичного проекту «Мамахохотала».

Амбасадором EUROPEAN BUILDERS CUP-2019 Першого кубку Європи виступить Олександр Шовковський, легенда українського футболу.

Оскільки футбольний матч приурочений до професійного свята будівельників, його організатор Володимир Свірський озвучив інтригуючу новину — можливість участі у турнірі представників Мінбуду.

Анатолій Тадай, співвласник компанії «Агромат», та Олександр Кіктенко, президент групи компаній «Сталекс», побажали учасникам продемонструвати достойний рівень конкурентної гри та не забувати, що уже сама участь у такому турнірі — честь для кожного будівельника.

Також 10 серпня відбудеться благодійний матч на підтримку онкохворих дітей центру «Дача». А ввечері – велика концертна програма за участю відомих українських артистів та вогняне шоу.

Довідка від ProfiDom.com.ua:

EUROPIAN BUILDERS CUP-2019 – чемпіонат клубних європейських будівельних компаній та команд.

Будуємо. Граємо. Перемагаємо! Це девіз першого міжнародного матчу з міні-футболу будівельників European Builders Cup, який відбудеться 8-10 серпня. Кращі будівельні команди України та Європи змагатимуться за першість.

На турнірі будуть розіграні два кубки:

Кубок будівельників EUROPIAN BUILDERS CUP (до змагань допускаються гравці усіх вікових категорій) та Європейський кубок будівельників EUROPIAN BUILDERS CUP 35+ SENIORS (- змагаються лише гравці, які досягли 34-річного віку).

У чемпіонаті будуть змагатися 12 європейських команд та 4 українські будівельні компанії. У EUROPIAN BUILDERS CUP 35+ SENIORS планується участь від 8 до 12 європейських команд, незалежно від країни, яку вони представляють.

Читайте также: Новости Украины России и мира сегодня.

Оставить комментарий